--> Трагікомедія про материнство: черговий безплатний показ вистави для пенсіонерів у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трагікомедія про материнство: черговий безплатний показ вистави для пенсіонерів у Луцьку. ФОТО

0
2
Трагікомедія про материнство: черговий безплатний показ вистави для пенсіонерів у Луцьку. ФОТО
Луцькі пенсіонери вкотре долучилися до соціального мистецького проєкту, який реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський.

Так, 16 листопада, лучани поважного віку в рамках проекту «Доступний кіно/театр для пенсіонерів» переглянули виставу «Дитина в дарунок», пише Конкурент.

Трагікомедія на 2 дії поєднувала в собі і сміх, і сльози, і любов.

«Ніхто не знає, на що здатна жінка заради збереження сім’ї та щастя своїх дітей, коли її душа переповнена почуттям матері-берегині», – зацікавили анонсом глядачів.

Координатор «Доступного кіно/театру для пенсіонерів» Євгеній Мікоян зауважив, що на цю виставу люди зареєструвалися буквально за три дні.

«Сьогодні ми показуємо пенсіонерам виставу «Дитина в дарунок». За весь час, що існує проєкт, ця вистава демонструється вперше. Ми мали на неї не аби який ажіотаж. Сьогодні прийшли, як і реєструвалися, більше 50 людей. Ми й надалі будемо співпрацювати із Волинським драматичним театром і долучати людей похилого віку до культурних подій в місті», – зауважив координатор проєкту.

Своєю чергою співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер нагадав, що проект існує вже рік.

«За цей час пенсіонери Луцька безплатно відвідали близько десяти вистав у Облмуздрамтеатрі, який є партнером нашої ініціативи. Покази вистав відбуваються щомісяця і нам приємно, що коло пенсіонерів, які відвідують вистави, стає ширшим. Проєкт розвивається і не втрачає актуальності через свій соціальний характер, адже таким чином наша команда підтримує пенсіонерів, які, на жаль, не мають фінансової можливості для регулярного культурного відпочинку. Але це не привід відмовити їм у якісному дозвіллі. Запрошую усіх луцьких пенсіонерів реєструватися на наступні театральні вистави», – озвучив Тарас Шкітер.


Громадянський Рух «СВІДОМІ» планує розвивати проєкт і на далі. Громадська організація запрошує пенсіонерів міста Луцька реєструватися на безплатні кінопокази та вистави за номерами телефонів: 099 215 50 75, 068 215 70 75.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні