Вбивство у волинському селі: росіянину світить до 15 років тюрми

4
2
Вбивство у волинському селі: росіянину світить до 15 років тюрми
У Любомльському районі за підозрою у вбивстві поліція затримала 29-річного чоловіка.

За вчинення злочину йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, трагедія сталася у четвер, 14 листопада. В одному із будинків у селі Машів у Любомльському району місцеві жителі виявили мертвою 26-річну жительку Луцького району. На її тілі були видимі явні ознаки насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що умисне вбивство скоїв 29-річний житель цього ж району. Його затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Підозрюваний — житель Машева, який не є громадянином України, уродженець Російської Федерації, постійно проживав у цьому селі зі своєю матір’ю.

Тої трагічної ночі він разом зі співмешканкою розпивав спиртне у помешканні односельця. Під час пиятики між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік побив жінку. Під ранок чоловік на велосипеді привіз постраждалу додому, де вона вранці померла.

Наразі, вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цього і слід було чекати він же кацап дикий
Відповісти
Може пити треба менше всім: диким і не диким. А недиким жінкам і поготів.
Відповісти
За що ж їх люблять наші недикі українки?
Відповісти
Надіюсь в хаті його прийняли добре...:)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні