На Волині куплять спецавтомобіль за півтора мільйона

0
2
На Волині куплять спецавтомобіль за півтора мільйона
У Луцькому районі придбають спецавтомобіль.

Постачальника транспортного засобу для надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг визначать у результаті відкритих торгів, пише ІА Волинські новини.

Тендер оголосив відділ освіти та культури Луцької райдержадміністрації. Йдеться про закупівлю спеціального автомобіля очікуваною вартістю 1,485 мільйона гривень. Тендерні пропозиції приймають до 25 листопада, цього ж дня розпочнуть аукціон.

Призначення автомобіля: для надання додаткових психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг працівниками інклюзивно-ресурсного центру (мобільний інклюзивно-ресурсний центр).

Відповідно до технічних характеристик, йдеться про авто 2019 року виготовлення, що відповідає екологічній нормі не нижче Євро-5. Тип кабіни: уніфікований нульовий (нормальний) габарит (КУНГ) з мінімальним можливим опуском на раму; внутрішні розміри кузова: ширина не менше 1800 мм; висота не менше 1800 мм; довжина не менше 3300 мм; не менше двох дверей в кабіні водія; не менше двох дверей в КУНГу: задні двостворчасті, бокові одностворчасті; задні двостворчаті двері повинні максимально займати задню стінку КУНГа, бути оснащені підйомником/пристроєм для крісел колісних. Для сидіння – не менше трьох місць, з них, обладнаних для крісел колісних - не менше двох місць, стелажі для дидактичних матеріалів, все закріплене так, щоб при руху автомобіля все залишалось нерухомим.Оздоблення повинно бути виконане з нетоксичних матеріалів, безпечних для дітей, відповідати вимогам нормативно – правової документації України по допуску транспортних засобів до експлуатації.

Автомобіль повинен бути оснащений двома медичними аптечками та двома порошковими вогнегасниками з зарядом вогнегасної речовини не менше 5 кг кожен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні