У селі на Волині утеплюють фасад клубу. ФОТО

0
-2
У селі на Волині утеплюють фасад клубу. ФОТО
У селі Воротнів триває теплова модернізація клубної установи.

Капітальний ремонт фасадів клубу здійснюють за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних громад. На цей проект також передбачено співфінансування з бюджету Підгайцівської ОТГ, - йдеться на офіційному сайті громади.

На сьогоднішній день на нижньому поверсі приміщення замінено старі вікна на металопластикові (вікна верхнього поверху було замінено минулими роками). Проводяться роботи з утеплення зовнішніх стін мінераловатними плитами, а також відкосів, прорізів, цоколя задля зменшення витрат теплової енергії сільського клубу.

Реалізація заходів з енергозбереження покращить існуючий стан будівлі, підвищить її енергетичну ефективність, забезпечить економію використання паливних ресурсів, створить комфортні умови для культурного розвитку мешканців села Воротнів. А це населення - у понад 800 осіб, з них близько 100 – діти дошкільного та шкільного віку.

Ще раніше за кошти сільського бюджету територія біля клубу була вимощена бруківкою та освітлена, поруч облаштована автостоянка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні