--> У селі під Луцьком зіткнулися дві автівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі під Луцьком зіткнулися дві автівки

0
1
У селі під Луцьком зіткнулися дві автівки
У Луцькому районі в ДТП постраждала 34-річна пасажирка.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Учора, 13 листопада, по 17 годині в селі Боратин Луцького району зіткнулися автомобілі «BMW» та «Dacia».

За кермом автомобіля «BMW» перебував 49-річний лучанин. Тілесні ушкодження в ДТП отримала пасажирка автомобіля «Dacia» під керуванням 41-річного жителя Луцька. Потерпілу не госпіталізували. Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «BMW», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі й допустив зіткнення з іншим транспортним засобом.

Слідчі поліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні