--> Дитячі електронні квитки у Луцьку просять поки не використовувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитячі електронні квитки у Луцьку просять поки не використовувати

0
-1
Дитячі електронні квитки у Луцьку просять поки не використовувати
Учнівські пільгові квитки просять наразі не використовувати та не поповнювати.

Таку інформацію з посиланням на адміністрацію оператора, компанію "Сіті Кард Систем" розповсюджують серед шкіл, пише ІА "Конкурент".

Зокрема, у фейсбуці оприлюднили повідомлення, де просять не поповнювати картки, оскільки ще триває обробка інформації та внесення її до бази.

У компанії "Сіті Карт Систем" підтвердили, що частина інформації справді не внесена поки що до бази. Пояснюють, що наголошували школам механізм активації пільгової картки: школи заповнюють дані у цифровій таблиці Exel, далі передають її до оператора, той систематизує базу, активуючи пільгу. Тобто, доки база даних, яку передала школа компанії "Сіті Карт Систем" ними не опрацьована - картка за пільговим режимом не працює. А тому валідатор знімає повну суму.

Ті школи, які першими надали дані, вже мають активовану пільгу. Сім шкіл зі слів представниці компанії Вікторії, ще не передали дані. Тож і трапляються конфліктні ситуації і для їх запобігання просять тимчасово не користуватися пільговими картками.

Нагадаємо, що 11 листопада у Луцьку запрацювала система безготівкового розрахунку за проїзд у тролейбусах. Однак нині ще є можливість оплатити проїзд і паперовими грошима. Однак ті лучани, які вже скористалися оплатою за допомогою електронних карт нарікали, що траплялися випадки помилкового зняття коштів за 2 рази.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні