--> Волинь отримала три сучасних автомобілі швидкої допомоги. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь отримала три сучасних автомобілі швидкої допомоги. ФОТО

0
0
Волинь отримала три сучасних автомобілі швидкої допомоги. ФОТО
Під час форуму «Діалог бізнесу та влади», який відбувся у Києві 20 червня, Президент України Володимир Зеленський, закликав великий бізнес допомагати у розв’язанні соціальних проблем. Так, у рамках домовленостей з Рінатом Ахметовим для українських лікарень буде закуплено 200 автомобілів швидкої допомоги.

Так, сьогодні, 13 листопада 2019 року, карети швидкої допомоги отримали Маневицький, Любешівський та Луцький райони. Ключі та документи на автомобілі представникам районних центрів екстреної медичної допомоги (Любешівське відділення ЕМД, пункт ЕМД смт Колки Маневицького відділення та відділення медицини катастроф міста Луцьк) вручив т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«Волинь сьогодні не вперше отримує автомобілі швидкої допомоги, надіюся і не востаннє. Нехай служать на благо здоров’я наших краян», – наголосив Олександр Олексійович.

Опісля керівник виконавчої гілки влади в області оглянув наявний автопарк Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Слід зазначити, що найстарішому автомобілю тут 32 роки. Відтак, т.в.о. голови ОДА запевнив, що особисто відстоюватиме подальше оновлення автомобілів швидкої домомоги.

Загалом автопарк центрів екстреної медичної допомоги Волині поповнився у цьому році 8-ма автомобілями швидкої допомоги. З ним 5 – з фонду Ріната Ахметова, 2 – як гуманітарна допомога Китаю Україні (результат роботи Міністерства охорони здоров’я України) та 1 – за кошти обласного бюджету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні