--> На Волині у чоловіка з кишені витягнули 25 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у чоловіка з кишені витягнули 25 тисяч

0
1
На Волині у чоловіка з кишені витягнули 25 тисяч
У волинянина з кишені штанів вкрали 25 тисяч гривень.

За фактом крадіжки грошей поліцією відкрито кримінальне провадження, повідомляє "Район.Ковель".

У Ковелі до відділу поліції із заявою звернувся громадянин про те, що 1 жовтня 2019 року близько 19 години не встановлена особа, знаходячись поруч із магазином, викрала з кишені його штанів 25 тисяч гривень, які йому належали.

Відомості про злочин було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019030110001830 і розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України.

В ході проведення досудового розслідування потерпілий розповів, що викрадені гроші він того дня отримав у кредит у відділенні АТ «А-Банк» в місті Ковелі на вулиці Міцкевича. Допитана в якості свідка його дружина показала, що, зі слів її чоловіка, останній отримав грошовий кредит на суму 25 тисяч гривень, які у нього було викрадено.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду від 7 листопада слідчий поліції отримав тимчасовий доступ до документів, які стосуються потерпілого і містять банківську таємницю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні