--> У райдержадміністрації на Волині звільнять 62 працівники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У райдержадміністрації на Волині звільнять 62 працівники

0
8
У райдержадміністрації на Волині звільнять 62 працівники
Під час робочого візиту в Камінь-Каширський район директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зустрівся з представниками влади району.

Так, у вівторок, 12 листопада, під час зустрічі обговорити питання оптимізації районної державної адміністрації, повідомляє пресслужба Волинського обласного центру зайнятості.

Роман Романюк розповів про план, відповідно до якого діятиме служба зайнятості, аби максимально пом’якшити процес звільнення працівників районних державних адміністрацій та зазначив:

«У нас достатньо кваліфікованих фахівців, які допоможуть зменшити напругу у зв’язку з вивільненням працівників. Розумію, що запропонувати пряму альтернативу буде непросто, тому що ринок праці сьогодні потребує робітничих кадрів. Але, повірте, ми докладемо максимум зусиль для того, щоб мінімізувати удар від масового скорочення кадрів. Сьогодні є розуміння того, що запропонувати людям. Тож спільно з вами будемо максимально оперативно та якісно вирішувати це питання».

Перший заступник голови Камінь-Каширської РДА Олександр Михалік та заступник голови Камінь-Каширської районної ради Сергій Дмитрук подякували Роману Романюку за відчутну підтримку вже на початкових етапах вивільнення працівників та побажали успішної реалізації спільних планів.



До слова, у Камінь-Каширському районі повідомили про звільнення 62 працівників РДА. Тож Волинська обласна служба зайнятості, застосовуючи всі доступні інструменти, оперативно шукатиме шляхи зайнятості для цих людей. Вже сьогодні фахівці роблять конкретні кроки задля вирішення питання скорочення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні