--> На кордоні з Білоруссю затримали волинянина обмотаного цигарками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На кордоні з Білоруссю затримали волинянина обмотаного цигарками

0
1
На кордоні з Білоруссю затримали волинянина обмотаного цигарками
Із Білорусі правопорушники двічі намагалися незаконно перемістити цигарки.

Про це повідомили в пресслужбі Держприкордонслужби.


Відразу два правопорушення, пов’язані з незаконним переміщенням через кордон курива, виявили прикордонники Луцького загону.

Так, 11 листопада, ввечері, неподалік українсько-білоруського кордону, в ході реалізації оперативної інформації, військовослужбовці відділу «Світязь» помітили легковий автомобіль, який прямував із Білорусі. Транспортний засіб розвернувся і зупинився на кілька секунд поблизу кордону на території України.
Невідомі особи з автомобіля швидко викинули пакунки та відразу прослідували на територію сусідньої країни.

В ході перевірки місцевості правоохоронці виявили два пакунки та сумку з тютюновими виробами в кількості 1500 пачок сигарет і дві коробки з горілкою «Серебрянний руднік». Виявлений товар буде передано до фіскальної служби.

А через пункт пропуску «Доманове» наш співвітчизник вирішив пронести куриво просто на собі. Для цього він обмотав навколо свого тіла кілька десятків пачок цигарок, сподіваючись на те, що під курткою їх ніхто не помітить.

Під час огляду за допомогою засобів перевірки правоохоронці виявили прихований товар у кількості 90 пачок та передали представникам митниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні