Скільки дадуть волинянину за продаж наркотиків

0
-3
Скільки дадуть волинянину за продаж наркотиків
Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 30-річним мешканцем шахтарського міста грабежу й неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Двічі до цього уже судимий чоловік, щодо якого у суді розглядається кримінальне провадження про вчинення ним ще й крадіжок, уночі 07 липня 2019 року на мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську вирвав із рук перехожої сумку з грішми, телефоном і документами, спричинивши потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 3540 гривень.

Упродовж липня-вересня 2019 року він тричі збував громадянам таблетки із вмістом бупренорфіну.

Такі ж таблетки, а також згортки з амфетаміном та метамфетаміном вилучили правоохоронці під час санкціонованого обшуку в оселі чоловіка 09 вересня 2019 року.

Нововолинця обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 та ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України, й невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що за скоєння таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні