Чи працюватимуть луцькі перевізники, які відмовились встановлювати валідатори

1
3
Чи працюватимуть луцькі перевізники, які відмовились встановлювати валідатори
Розповіли, чи їздитимуть без валідаторів автобуси перевізників, які відмовилися від безготівкової оплати за проїзд.

Про це стало відомо у вівторок, 12 листопада, на оперативній нараді Луцькради.

Нагадаємо, підприємство ТОВ «Санрайз» надіслало на електронну адресу інтернет-видання «Волинь24» лист, в якому заявляє про цілковиту підтримку впровадження електронного квитка у Луцьку.

Перед введенням у Луцьку електронного квитка на 14 маршрутах громадського транспорту з’явилися оголошення про те, що з 11 листопада вони припинять курсувати. У заяві було вказано, що припиняють роботу маршрути № 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 26а, 32.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин знає, як припинити шантаж міста з боку перевізників

Після озвучення такої позиції свою відповідь дала влада. Зокрема, на сайті Луцькради з’явилася інформація про те, що керівництво міста завчасно розпочало перемовини із транспортними компаніями та перевізниками з інших міст.

Сьогодні ж, на оперативній нараді, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що усі перевізники міста мусять встановити в своїх автобусах валідатори та повністю перейти на безготівкову систему оплати за проїзд.

«Ті перевізники, які думають, що їздитимуть без валідаторів, – то це хибна думка. Якщо люди не хочуть працювати по правилах і закону, то вони не будуть працювати. Сьогодні ж ми почнемо перемовини з іншими перевізниками, якщо наші відмовляються», – зазначив Недопад.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зауважив, що в цій ситуації найважче перевізникам.

«Найважче сьогодні перейти на цю систему перевізникам. Хочу подякувати тим, хто погодився встановити в своїх автобусах валідатори», – сказав він.

Григорій Недопад додав, що в Луцькраду вже зверталися мешканці окремих ОТГ, які хочуть, аби на території громади, де вони проживають, встановили валідатори для придбання картки лучанина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але і далі їздять без валідаторів,та й щей іронізують на запитання про валідатори.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні