42% українців негативно ставляться до Трампа, – опитування

0
6
42% українців негативно ставляться до Трампа, – опитування
Погіршується ставлення українців до президента США Дональда Трампа.

Свою антипатію йому висловили 42% українців. Про це повідомляє УНН із посиланням на результати опитування, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг”.

Так, за результатами опитування, проведеного соціологічною групою “Рейтинг”, серед лідерів інших країн найкраще українці ставляться до Президента Білорусії Олександра Лукашенка: 66% позитивно і лише 15% — негативно.

До канцлера Німеччини Ангели Меркель позитивно ставляться 60% опитуваних, негативно — 17%. До президента Польщі Анджея Дуде позитивно ставляться 48%, негативно — 9%, 18% — не знають такого політика, 27% — вагаються з відповіддю. До президента Франції Еммануеля Макрона позитивно ставляться 39%, негативно — 17%, не знають такого — 15%.

Окрім того, до прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо позитивно ставляться 38%, негативно — 6%. До прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона позитивно ставляться 33%, негативно — 11%, не знають його — 27%. До президента США Дональда Трампа позитивно відносяться 30%, негативно — 42%.

Найгірше українці ставляться до президента Росії Володимира Путіна: 71% — негативно, лише 15% — прихильно і ще 12% вагаються з відповіддю.

У динаміці за половину року практично не змінюється ставлення до Меркель, Путіна, Лукашенка, Макрона. Дещо покращилося ставлення до Дуди, погіршилося до Трампа.

Опитування проводилося серед населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна по возрасту, напів, регіонам та типу відвідувань. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження: не менше 1,8%. Дослідження проводилося з 29 жовтня по 4 листопада 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні