Лучанка пропонує не платити за проїзд в маршрутках

8
6
Лучанка пропонує не платити за проїзд в маршрутках
Лучанка хотіла заплатити за проїзд електронною карткою, але водій сказав заховати картку, бо мовляв система не працює. Реагуючи на ситуацію, дівчина пропонує тим, хто придбав електронні квитки – не платити у транспорті готівкою.

Про ситуацію розповіла у фейсбуці Яна Романюк.

"Зайшла в маршрутку, дістала Citycard. Запитую водія: де пристрій? Почав глузувати, сказав заховати картку і нікому не показувати", – переповіла, як було, лучанка.

"Щоб пришвидшити процес реформи, пропоную флешмоб: немає пристрою – не платити за проїзд. Нічого особистого, європейський досвід дуже зручний", – зазначила в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому з сьогоднішнього дня як було заявлено не працюють в маршрутках валіатори?Це що міська влада знову іде на повідку у перевізників?!До яких пір перевізники будуть диктувати місту свої умови?!
Відповісти
І у мене таке сьогодні було. Водій подивився на мене, як на юродивого. Я ж вам казав, що міській владі притаманне рвати гланди через задній прохід. Без наркозу.
Відповісти
дасть копня і висадить з маршрутки, їм міськрада - дозволила ще трохи без валідаторів
Відповісти
А "ще трохи" ,це скільки ,рік ,два, чи безобмеження?
Відповісти
від того - скільки ми будемо терпіти цього псевдо мера, та його радникиів. До речі, що таке радник? як від може жось підписувати і давати якісь доручення? А от полішук дає доручення повним ходом, і зарплату отримує і має ранг держслужбовця, це взагалі - нонсенс!!! а прокуратурі, набу та іншим - пофіг, вони не бачать
Відповісти
Приїжджає стара бабка чи дідо один раз в рік до внука, і щоб йому проїхатися в тих зламках, потрібно картку за 35 грн купляти. Брєд. В кінці кінців в багатьох є платіжні картки, невже не простіше було б ними розраховуватись? А якщо лишив її вдома? Ні оплати через смартфон, ні через банківську карту. Встановлюють автомати в супермаркетах, на зупинках ще не зустрічав. Непродумана система оплати взагалі.
Відповісти
"Маршрутки"-це приватний транспорт,а не комунальний.Ось і все.
Відповісти
А, як би, замість тих валідаторів, поставили термінали, як на кпсах. Талончики б видавало на кпртки усіх банків, чи, якто- телефона прикладають замість карток. Так би і іногородні не почувплись би ущербно. Нащо мені ще одна картка, я й ті, що мав,- дружині повіддавав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні