У Луцьку пішохідні доріжки на Рівненській облаштували кольоровою бруківкою

0
4
У Луцьку пішохідні доріжки на Рівненській облаштували кольоровою бруківкою
Триває ремонт вулиці Рівненської у Луцьку. Уже здійснено заміну всіх підземних комунікацій, викладено асфальтове покриття, особливу увагу приділили – у зоні зупинки, де облаштовують міцну основу, що захистить від просідання.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Встановлено економічне і якісне LED-освітлення, замінено бордюри, викладено бруківкою пішохідні та велосипедні доріжки. Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими. Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine", – йдеться в повідомленні першого заступника.

За словами Григорія Недопада бюджет проєкту становить понад 700 тисяч євро. Один з головних об′єктів проєкту – ділянка вулиці Рівненської протяжністю від вулиці Задворецької до вулиці Купріна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні