У Луцьку будівельну фірму змусили прибрати бруд на дорозі. ФОТО

0
2
У Луцьку будівельну фірму змусили прибрати бруд на дорозі. ФОТО
Неналежний контроль за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги на вулиці Чорновола, 40 виявили інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста 8 листопада близько 10 години ранку у Луцьку.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Виконробу ТОВ "Волиньспецбуд", як відповідальній особі, видали припис на усунення порушення та зобов'язали прибрати бруд з проїжджої частини дороги. Крім того, з останнім інсректори провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Уже через дві години, після припису, дорожнє покриття очистили від бруду.

Лучанам нагадують, що згідно п.п. 11.2.8 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з будмайданчиків твердим покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні