Ігоря Мазура віддали на поруки українському консулові

1
0
Ігоря Мазура віддали на поруки українському консулові
Затриманому в Польщі Ігорю Мазуру не обиратимуть запобіжний захід. Українця відпустили на поруки консула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українсько-польському кордоні затримали лідера УНА-УНСО Ігоря «Тополю» Мазура

Поки поляки думатимуть над екстрадицією Мазура до Росії, він перебуватиме саме в приміщенні українського Генконсульства. "Співробітника Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини передано на поруки Генерального консула України в Любліні", – написала у фейсбуці українська омбудсменка Людмила Денісова. На час очікування та розгляду екстрадиційного запиту Мазур мешкатиме в Генконсульстві, повідомляє 24Канал.

Денісова також наголосила, що питанням звільнення та повернення додому Мазура активно займаються: "Усі докладають максимум зусиль, аби він не став заручником політичної помсти РФ".

Боротьба за долю нашого співвітчизника триває. Підтримка суспільства та розголос в інформаційному просторі допоможуть зламати плани нашого ворога та швидше повернути Ігоря Мазура на Батьківщину, – підсумувала Людмила Денісова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба очільника кремля і його наближених звинуватити в підтримці тероризму і подати в міжнародний розшук.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні