Луцький «політех» запрошує школярів на День відкритих дверей

0
4
Луцький «політех» запрошує школярів на День відкритих дверей
Луцький національний технічний університет запрошує учнів 9-11 класів, батьків, вчителів та друзів на особливий День відкритих дверей.

Про це повідомили на сайті ЛНТУ.

Свято науки, творчості, креативу і справжнього студентського життя відбудеться 16 листопада о 12:00 в аудиторії №37 (корпус «Б», вул. Львівська, 75).

На учасників заходу чекають неймовірні майстер-класи, досліди та експерименти, зустріч зі Студрадою та керівництвом університету. Ділитимуться власним досвідом успішні випускники Луцького НТУ. І ще безліч усього цікавого! Гарний настрій та незабутні враження гарантовані!

Крім того, цього дня школярі мають чудову можливість перевірити свої професійні схильності шляхом тестування на комп’ютерній програмі «Профорієнтатор.UA в «Центрі професійного і кар’єрного консультування». Для більш комфортного перебування, за групами школярів будуть закріплені наші студенти.

З переліком запланованих заходів на захід ви можете ознайомитися за посиланням: https://lutsk-ntu.com.ua/uk/announces/perelik-zahodiv-ta-lokaciyi-vid-fakultetiv-na-den-vidkritih-dverey-u-luckomu-ntu

Для гостней в ніверситеті підготували Google-форму, аби визначити кола інтересів школярів та напрями навчання, які їх цікавлять; почути пропозиції та побажання, у яких заходах чи майстер-класах вони хочуть взяти участь.

Бажаючих звітати на захід просять зареєструватися за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні