Волинські підприємці-перевізники попередили про акцію протесту

1
7
Волинські підприємці-перевізники попередили про акцію протесту
Волинські підприємці, які займаються вантажними перевезеннями попереджають про акцію протесту.

Про це пише «ВолодимирМедіа».

Підприємці Володимира-Волинського, які займаються вантажними перевезеннями великотоннажними автомобілями, заявили про попередження щодо проведення акції протесту проти заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві логістичні фірми-посередники: Харківська «ЛАРДІ» та Дніпровська «ДЕЛЛА».

Підприємці пояснюють це тим, що останнім часом вищезгадані фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, власниками товарів, без обґрунтованих пояснень та завчасного попередження знижують тарифи на перевезення, ставлячи перевізників в незручне положення, і завдають їм збитків.

Підприємців-перевізники кажуть, що диктовані тарифи на перевезення не покривають витрат: пальне, амортизації, ремонт, запасні частини та зарплату водіїв.

"З’явилася в державі нездорова конкуренція, котра заганяє вантажних перевізників у глухий кут, тим самим змушуючи їх поступово згортати свій бізнес. А це тисячі осіб, які з часом можуть залишитися без засобів на існування або ж перейти у тінь", – стверджують підприємці.

Перевізники попередили: 11 листопада з 10-ї ранку оголошують всеукраїнську акція протесту з метою забезпечення здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законодавчо-затверджених тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на ринку вантажних перевезень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВАЖЛИВО!!!!!! Перевізники Украіїни на сайті Президента зареєстрована ел.петиція під номером 22 про запровадження дозволів в/із третіх країн для Польщі, за 92
дні нам потрібно зібрати 25 000 голосів. Підключайте знайомих, друзів авторизуйтесь та голосуйте. Докажемо що кожен із нас працює над спільною проблемою.
https://petition.president.gov.ua/petition/78108
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні