Рожищенському районного дому «Просвіта» виповнилося 70 років. ФОТО

0
1
Рожищенському районного дому «Просвіта» виповнилося 70 років. ФОТО
9 листопада в РД «Просвіта» відбулися урочистості з нагоди 70-річчя Рожищенського районного дому «Просвіта».

Повен зал гостей засвідчив лиш одне – рожищани люблять колектив РД «Просвіта» і бажають йому процвітання ще не на одне покоління, - йдеться на сайті Рожищенської РДА.

Святкові заходи відвідала голова РДА Інна Гайворонська, яка привітала працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом, а колектив РД «Просвіта» з поважним ювілеєм: «Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич Рожищенського краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!».

З нагоди свята голова райдержадміністрації вручила ювілярам сертифікат на придбання сценічних костюмів на суму 80 тис. грн. Також не обійшлося без нагород.

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації Горбача Сергія Васильовича – директора Рожищенського районного дому «Просвіта»; оголошено подяку голови обласної державної адміністрації: Марценюк Наталії Володимирівні – керівникові народного драматичного аматорського театру Рожищенського районного дому «Просвіта».

Нагороджено Почесними грамотами обласної ради з нагоди свята Поліщук Марію Русланівну – методиста з народної творчості Рожищенського районного дому «Просвіта» та Павлючик Світлану Олексанрівну – керівника народного аматорського вокального ансамблю «Колорит» Рожищенського районного дому «Просвіта».

Почесні грамоти Рожищенської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, популяризацію народного мистецтва, з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва та відзначення 70-ї річниці створення Рожищенського районного дому «Просвіта» отримали: Павлюк Алла Йосипівна – керівник народного аматорського хорового колективу «Надвечір’я», Мрочко Віктор Миколайович – керівник народної аматорської хорової капели працівників культури «Барвінок», Демчук Ольга Сергіївна – керівник народного аматорського вокального жіночого тріо «Свіча любові», Голощук Олександр Олександрович – соліст Рожищенського РД «Просвіта».

Концертна програма «Вінок калиновий сплітаєм ми із пісень свойого краю» не залишила нікого байдужим. Гучними аплодисментами, оваціями та вигуками «Браво!», «На біс! зал вітав артистів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні