За комунальні борги забиратимуть квартири

0
-5
За комунальні борги забиратимуть квартири
Згідно з рішенням суду боржника за комунальні послуги можуть заборонити виїзд за кордон або заарештувати майно.

Гендиректор Центру комунального сервісу Андрій Щербина повідомив, що за рішенням суду на боржника за комунальні послуги можуть бути накладені санкції. Це може бути заборона виїзду за кордон або арешт рухомого і нерухомого майна, - пишуть Факти.

– Якщо боржник не реагує на повідомлення, накопичує борги, не звертається за допомогою, справу можуть передати до суду. За рішенням суду на боржника накладають санкції – від заборони виїзду за кордон до арешту рухомого і нерухомого майна, – сказав він.

За словами Щербини, зараз рівень розрахунку за спожиті послуги становить 80%. При цьому орієнтовно 5% споживачів не розраховуються за спожите взагалі, і на них припадає 60% суми заборгованості киян. За деякими особовими рахунками борги сягають сотень тисяч гривень.

Щербина зазначив, що люди із заборгованістю можуть оформити розстрочку.

– Щоб врегулювати питання заборгованості шляхом укладення договорів розстрочення, достатньо звернутися в найближчий Центр комунального сервісу з необхідними документами і вибрати оптимальний термін для погашення боргу, – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні