У Ковелі відкрили капітально відремонтовану амбулаторію

0
-6
У Ковелі відкрили капітально відремонтовану амбулаторію
У Ковельському міськрайонному територіальному медичному об'єднанні після капітального ремонту відкрили частину амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1.

Вона знаходиться на вулиці Театральній, 16. Відкриття відбулося сьогодні, 8 листопада. Про це пише КовельPost.

У приміщенні повністю відремонтували кабінети лікарів, коридор, маніпуляційний кабінет. Вони обладнані всім необхідним згідно табеля оснащення.

Закупили й нові сучасні меблі. Усе це стало можливим за рахунок коштів Національної служби здоров’я України, які отримало Ковельське МТМО.

Варто зазначити, що на першому поверсі поліклініки, окрім кабінетів лікарів, обладнано й палати денного стаціонару, де пацієнти, котрі не потребують цілодобового нагляду лікарів, зможуть проходити певні медичні процедури.

Нагадаємо, що у квітні цього року було зроблено капітальний ремонт другого поверху цього ж приміщення поліклініки на вулиці Театральній,16.

Тоді ж були придбані й нові меблі, комп’ютерна техніка та медичне обладнання за кошти, які Ковель отримав від НСЗУ у відповідності до кількості підписаних декларацій з сімейними лікарями та терапевтами.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні