--> Як атовці їздитимуть у луцькому транспорті після введення електронного квитка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як атовці їздитимуть у луцькому транспорті після введення електронного квитка

1
-2
Як атовці їздитимуть у луцькому транспорті після введення електронного квитка
Розповіли, як атовці, що зареєстровані не в Луцьку, можуть отримати електронний квиток для проїзду у міському транспорті.

Про це у розповів директор департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, безкоштовно електронний квиток отримають пільговики, що зареєстровані в Луцьку та Прилуцькій сільраді, а нині це - Луцька міська територіальна громада. Інші пільговики мають звернутися в громади, аби ті закупили їм квитки для проїзду в місті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Школярі, студенти і пенсіонери: чи можна отримати електронний квиток у Луцьку після 11 листопада

За словами Бориса Смаля, із "Сіті кард", що впроваджує АСОП, є домовленість про те, аби безкоштовно видавати електронні квитки усім атовцям, що зареєстровані не в Луцькій міській територіальній громаді, але фактично там проживають.

"Також існує негласна домовленість із перевізниками про те, щоб безкоштовно перевозити атовців навіть без картки, а лише з посвідченням. Ніхто їх виганяти не буде", – додав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе про впровадження електронної системи оплати у траспорті Луцька.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку завершують встановлювати валідатори в тролейбусах

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Електронний квиток: як їздитимуть у Луцьку пільговики з ОТГ та учасники АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені відповіли в ,,Сіті Сард,, що якщо я не прописаний в м. Луцьку, то мені карточки не видадуть. Невже Турки відмінили українські закони? Рішення міської ради про пільгове перевезення дійсні. Дійсьні й закони Верховної ради України і постанови Кабінету Міністрів України. Я написав по цьому поводу заяву в поліцію. Чекаю відповіді. Потім буде заява в суд. Я голова комітету народного контролю Волині в м.Луцьку. Воно вам треба?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні