У квартирі луцької багатоповерхівки вибухнула нарколабораторія

3
2
У квартирі луцької багатоповерхівки вибухнула нарколабораторія
У Луцьку в багатоповерхівці на проспекті Соборності, 19 стався вибух. У квартирі вибухнула нарколабораторія.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

У поліції розповіли, надійшло повідомлення про вибух на третьому поверсі. Мешканці сусідніх будинків розповіли, що вранці почули вибух.

Суспільному з власних джерел у поліції стало відомо, що у квартирі вибухнула нарколабораторія. 45-річний мешканець квартири виготовляв амфетамін. Нині чоловік із травмами у лікарні.

Завідувач опікового центру Роман Трач розповів, що його стан стабільний. Готують до операційного втручання, адже є забійна травма гомілки. Загрози життю хворого немає.

"Сам постраждалий інформацію про те, що вибух пов’язаний з виготовленням наркотиків – спростовує. "Там нічого такого не було, навіть схожого. Я точно знаю, що не було нічого. Може їм здалося. Просто шибки були відкриті, туди могло щось залетіти", – прокоментував ситуацію господар квартири Андрій Логвиненко.

До приїзду слідчо-оперативної групи в палаті хворого патрулювали поліцейські.

За словами речника Волинської поліції Віктора Гомоля поліцейські розглядають кілька версій причин вибуху. "Попередньо встановлено, що вибух не пов’язаний із зброєю, чи боєприпасами, чи використанням газу. Поліції господар помешкання відомий, він раніше мав проблеми із законом, пов’язані незаконним обігом наркотиків", – розповів він.

Остаточну причину вибуху встановлять експерти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрюшка-амфетамін)
Відповісти
Все знают Андрюшу , Андрюшу-баригу))
Відповісти
Ніяких доказів ,а розтранділи ,що наркоман.жовта преса.сплєтні бабок розбирали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні