Волиняни вшановують пам’ять жертв окупаційних тоталітарних режимів

0
7
Волиняни вшановують пам’ять жертв окупаційних тоталітарних режимів
8 листопада на Волині вже третій рік поспіль є Днем пам’яті українських жертв окупаційних режимів. З нагоди скорботної дати, у Луцьку, біля пам’ятника жертвам політичних репресій відбулися панахида та церемонія покладання квітів.

Про це повідомляє Волинь Правда.

Участь у заході взяли представники Волинської ОДА, Волинської ветеранської спілки політичних в’язнів та репресованих та представники громадськості.

Заупокійну молитву за спокій душ тих українців, які загинули від террору окупаційних режимів звершили священнослужителі ПЦУ.

Після панахиди присутні поклали квіти до Пам’ятника жертвам політичних репресій.

«Українців в роки панування на нашій землі окупаційних режимів загинуло дуже багато. Незабаром презентують пам’ятну книгу, присвячену їх пам’яті», – мовив заступник начальника управління у справах культури, релігій та національностей Волинської ОДА Віталій Стрільчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні