На волинському озері в заказнику спіймали браконьєра, який ловив рибу сіткою з човна. ФОТО

0
4
На волинському озері в заказнику спіймали браконьєра, який ловив рибу сіткою з човна. ФОТО
7 листопада Волинський рибоохоронний патруль здійснив рибоохоронний рейд на водойми Ратнівського району. Під час перевірки на території гідрологічного заказника «Залухівський» спіймали порушника.

Про це повідомили в пресслужбі Рибоохоронного патруля Волині.

Близько 18 години вечора викрили мешканця села Залухів, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям.

Порушник на човні за допомогою сітки виловив рибу: плітка – 4 екз., окунь – 1 екз., лящ – 1 екз. Інцидент стався на озері Святе Самарівської ОТГ Ратнівського району. Збитки, завдані водним біоресурсам, становлять 1 042 кг.

На особу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

Крім того, на цьому ж озері виявили та вилучили з водойми три риболовецькі сітки. Складено відповідні акти виявлення безхазяйного майна.


Волинянам нагадують, що в управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40 на яку можна повідомляти про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні