На Волині буде новий прокурор області – ЗМІ

2
3
На Волині буде новий прокурор області – ЗМІ
Прокурор Хмельницької області Олег Синишин може обійняти посаду прокурора Волинської області.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на джерела у Генпрокуратурі.

На сайті Генпрокуратури поки що відсутня інформація про це кадрове призначення.

На сайті прокуратури Хмельницької області зазначено, що державний радник юстиції 3-го класу Олег Романович Синишин обіймає посаду прокурора Хмельниччини з липня 2014 року.

Довідково.

Народився Олег Синишин 21 вересня 1976 року у м. Коломия Івано-Франківської області.

Одружений. Має сина.

Юридичну освіту здобув у Львівському державному університеті ім. Івана Франка, після закінчення якого у 1998 році почав трудову діяльність з посади слідчого Львівської транспортної прокуратури.

Працював слідчим прокуратури Городоцького району Львівської області, заступником прокурора Сихівського району м. Львова, прокурором Жидачівського району, начальником відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, начальником слідчого управління та організаційно-контрольного відділу прокуратури Львівської області, старшим прокурором відділу організації роботи і контролю виконання організаційно-контрольного управління головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України, старшим помічником Генерального прокурора України.

З липня 2014 року – прокурор Хмельницької області.

Нагороджений нагрудними знаками «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня, «За сумлінну службу в органах прокуратури» та «Почесний працівник прокуратури України».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а прокурор волинської області буде прокурором хмельницької області. РЕХФОРМИ !!!!!!!
Відповісти
Сирота, дайте ему поесть)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні