--> У Луцьку підприємець без дозволу облаштував каналізацію в парку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку підприємець без дозволу облаштував каналізацію в парку

0
1
У Луцьку підприємець без дозволу облаштував каналізацію в парку
У Луцьку не дозволили працювати низці торговельних майданчиків. Зокрема, одному з луцьких підприємців не погодили продовження розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяяльності в центральному парку міста через те, що він облаштував в парку каналізацію та здійснив без відповідних погоджень прибудову.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада, повідомляє ІА "Волинські новини".

Підприємцю Володимиру Поплавському не погодили продовження розміщення групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (літній торговельний майданчик) в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Відмову мотивували тим, що підприємець облаштував каналізацію та здійснив без відповідних погоджень прибудову.

Також припинили дію погодження приватному підприємству «ОЛІМП-Н» розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика) на вулиці Гулака-Артемовського, 19 (біля кафе «Волинь»).

Визнали таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 07.06.2017 № 299-2 «Про розміщення приватним підприємством «ОЛІМП-Н» тимчасової споруди на вул. Гулака-Артемовського, 19».

Припинили дію погодження підприємцю Володимиру Ліщині розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика) на Київському майдані, 3 (біля пабу «Лафройг»). Визнали таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 06.06.2018 № 328-10 «Про розміщення підприємцем Ліщиною В.О. тимчасової споруди на Київському майдані, 3».Підприємця зобов’язали протягом десяти днів з дати ухвалення рішення демонтувати тимчасову споруду (літній торговельний майданчик) та відновити благоустрій території.

Підприємцю Ларисі Рудик припинили дію погодження розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика) на вулиці Чернишевського, 114б.

Підприємцю Тетяні Савченюк припинили дію погодження розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (низькотемпературного прилавка-лотка для торгівлі морозивом) на вулиці Лесі Українки, 25.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні