--> Діти бояться переходити дорогу: на луцькій вулиці досі не встановили знака на зебрі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Діти бояться переходити дорогу: на луцькій вулиці досі не встановили знака на зебрі. ВІДЕО

0
11
Діти бояться переходити дорогу: на луцькій вулиці досі не встановили знака на зебрі. ВІДЕО
Смуги пішохідного переходу намалювали, а необхідного дорожнього знака не встановили. Така ситуація на вулиці Кравчука в Луцьку.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Лучанин Андрій Бородавка розповів, що школярі на цім місці бояться переходити дорогу, адже водії не зупиняються на зебрі:

"Проблема те, що не дооблаштували пішохідний перехід, машини рідко зупиняються, коли переходять діти дорогу, просимо, щоб повісили знак і зробили освітлення, щоб діти переходили дорогу".

За словами Андрія Бородавки, смуги пішоходного переходу поблизу житлового комплексу на вулиці Кравчука в Луцьку комунальники нанесли цього літа. Дорожнього ж знака, що вказує на «зебру», не встановили. Каже: особливо важко перейти дорогу темної пори доби.

Місцеві мешканці звернулись до патрульної поліції, ті – до департаменту житлово-комунального господарства. Знака дотепер немає.

Нагадаємо, на початку вересня до Патрульної поліції Волині у Луцьку звернулись мешканці вулиці Кравчука: за однією з адрес був відсутній дорожній знак 5.35.2 – пішохідний перехід. Працівники відділу безпеки дорожнього руху направили на департамент ЖКГ міськради вимогу усунути цей недолік. Через три тижні ми отримали відповідь, що все виконано, а знак встановлений. Однак після обстеження цієї ділянки поліцейські знову виявили відсутність дорожнього знаку, тож на відповідального посадовця міськради винесли постанову за ч. 1 ст. 140 КупАП та наклали штраф 1 020 гривень.

Детальніше в сюжеті Суспільного:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні