На Волині відремонтують два пункти пропуску

0
-2
На Волині відремонтують два пункти пропуску
Два волинські пункти пропуску потрапили до списку 16 об`єктів, в яких у 2020-му році проведуть ремонт.

Про це йдеться на сайті Кабінету міністрів України, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Згідно проекту розвитку інфраструктури пріоритетних пунктів пропуску ДМС України, капітальний ремонт протягом 2020 року здійснять на пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ», що у Любомльському районі Волинської області та пункті пропуску «Устилуг-Зосін», що у Володимир-Волинському районі.

На пункті пропуску «Устилуг» планують збільшити вдвічі пропускну спроможність на кордоні з Республікою Польща. Так, після ремонту, пропускна спроможність пункту становитиме: 2700 одиниць легкових автомобілів, 7000 громадян, 22 одиниці автобусів, 278 одиниць вантажних автомобілів.

Пункт пропуску «Ягодин» внесений до списку пунктів пропуску, на яких планують капітальний ремонт існуючих елементів інфраструктури та будівництво нових.

Крім того, у список потрапили пункти пропуску «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині», «Ужгород», «Чоп», «Лужанська», «Порубне», «Красноїльськ», «Дяківці», «Могилів-Подільський», «Кучурган», «Рені», «Бачівськ», «Нові Яриловичі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні