Гравець «Волині» став найкращим футболістом першої ліги

0
2
Гравець «Волині» став найкращим футболістом першої ліги
Гравця «Волині» Дениса Кожанова назвали найкращим футболістом першої ліги у жовтні.

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу "Волинь".

У жовтні Денис Кожанов оформив голи в ворота "Металурга", "Черкащини" та "Минаю", а ось "Гірник-Спорт" і взагалі постраждав від його ноги двічі.

Результативна серія півзахисника "Волині", що складалася з п'яти матчів, перервалася вже в листопаді, в домашній грі з "Авангардом" (2:1).

Минулого місяця ж він ще й двічі асистував партнерам. Таким чином, частка його участі в командних голах склала 63,6%.

Для вінгера 43,9% браку - це ніщо, як і всього 32,5% виграних єдиноборств. Зате шість із 27 навісів Дениса Кожанова в жовтні знаходили адресатів, а 71,4% передач ставали точними.

У кожному матчі спортсмен влучав у площину воріт і більше половини цих ударів (п'ять із восьми) ставали результативними. У цілому він завдав по воротах лише 14 ударів за чотири зустрічі, а окремою є гра з "Черкащиною" (3:0), коли Денис лише двічі пробив сам (один з ударів став результативним), а також допоміг відзначитися партнеру.

Таким чином, здійснив максимальний вплив на результат за мінімальних зусиль, а це - ознака найвищого класу. "Волинь" видала серію з шести перемог поспіль в чемпіонаті, точно перебуваючи на піку форми наприкінці осені.

Одним із головних "двигунів" команди залишається 32-річний півзахисник під 29-м номером.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні