Понад 100 тисяч українців повідомили про домашнє насильство

0
0
Понад 100 тисяч українців повідомили про домашнє насильство
Поліцейські мобільні групи з протидії домашньому насильству винесли вже 1200 термінових заборонних приписів.

Тільки у цьому році до поліції звернулися більше ніж 100 тисяч осіб, які потерпали від домашнього насильства. Про це сьогодні, 6 листопада, повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко під час передачі службових автомобілів для цих груп, передає УНН з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

"За словами Ігоря Клименка, тільки у цьому році до поліції звернулися більше 100 тисяч осіб, які потерпали від домашнього насильства, із них 1400 – це діти", - повідомили у поліції.

Тож, поліція запустила проект мобільних груп з протидії домашньому насильству. Голова Нацполіції зауважив, що цей проект почав функціонувати у вересні 2019 року. 37 мобільних груп впродовж півтора місяця здійснили 7000 виїздів на повідомлення про факти домашнього насильства, склали 2000 адміністративних протоколів, провели 3000 превентивних заходіві винесли 1200 термінових заборонних приписів.

У наступному році заплановано ввести в дію такі мобільні патрулі у всіх містах, які мають населення більше 50 тисяч.
Теги: насилля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні