--> У Луцьку заберуть декілька обмежувачів руху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку заберуть декілька обмежувачів руху

1
-7
У Луцьку заберуть декілька обмежувачів руху
У Луцьку демонтують обмежувачі руху, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада, передає ІА "Волинські новини".

Члени виконкому ухвалили проєкт рішення про впорядкування проїжджих частин вулиць, прибудинкових територій, на яких розміщені обмежувачі руху.

До переліку адрес, за якими знаходяться обмежувачі руху, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки, обмежують доступ до прибудинкової території, перебувають у занедбаному або аварійному стані та підлягають демонтажу у місті Луцьку, увійшли: вулиця 8-го Березня, 24 (ланцюг та металеві стовпці), бульвар Дружби Народів, 8 (юніпаркери), вулиця Потапова, 10 (юніпаркер), вулиця Данила Галицького, 1а (юніпаркер), вулиця Липинського, 11 (бетонні клумби).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну там інших автомобілів буде повно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні