--> Як у луцькому громадському транспорті ловитимуть «зайців» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у луцькому громадському транспорті ловитимуть «зайців»

2
1
Як у луцькому громадському транспорті ловитимуть «зайців»
Після запровадження електронної системи оплати проїзду з громадського транспорту Луцька зникнуть паперові квитки, а відтак – зміниться система пошуку пасажирів, які не заплатили.

Про це «Першому» розповів директор департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль.

Нагадаємо, система безготівкової оплати проїзду в маршрутках і тролейбусах повинна запрацювати 11 листопада. Продаж квитків почнуть у четвер, 7 листопада.

З новою системою лучани платитимуть за проїзд спеціальними картками. При цьому валідатори (пристрої для зчитування карток) чеків не видаватимуть.

Чи заплатили пасажири за проїзд, періодично перевірятимуть контролери.

«Вони матимуть спеціальний прилад, розміром з телефон. Контролер блокуватиме валідатори, як тільки заходитиме у транспорт. Це означає, що бігом заплатити у нього за спиною не вийде. Цим же приладом він зможе відсканувати картку чи смартфон пасажира. Сканер покаже, чи оплачував той поїздку у цьому автобусі чи тролейбусі, і коли це було», - розповів Борис Смаль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які печерні альтернативно обдаровані особи керують містом. Яку пургу несуть ( це ж не регламент перевезень він цитує, а від балди жене пургу) Ці люди ще мають розробити системи оплати проїзду. (Фейспалм)
За чий до речі кошт будуть працювати ці контролери? За рахунок Сітікард систем ТОВ, чи за це будемо платити ми з бюджету міста? Чи буде нова додаткова угода і це все буде за кошт перевізників? (За вилучення додаткових 40 коп з перевезень на користь контролерів вони особливо будуть раді)
І як контролери будуть сканувати кредитні карти, якщо ти за 4-5 людей заплатив. Це стосується і звичайної карти проїзду? І чи буде валідатор давати можливість списати декілька раз з карти гроші (якщо їде компанія чи сім'я а один за всіх платить). А якщо ти в піджаку в нагрудному кармані носиш карту і в товкучці пройшов мимо валідатора, а він додатково списав кошти? А це обов'язково трапиться. Правила роботи цих валідаторів будуть оприлюднені коли буде пізно, чи могли вони викласти це на етапі конкурсу і зрозуміти що у нас потрібні зміни а так як є то працювати не буде? Журналісти на жаль не знають які задавати питання і пишуть радісні розмірковування некомпетентних в цих питаннях чиновників.
Понабирали неуків з круговою порукою, а вони натягують сову на глобус коментуючи те чого не розуміють.
Відповісти
Так ,а якщо така ситуація,пасажир оплатив комусь проїзд в кого нема картки,і вийшов раніше а той без картки поїхав далі,як він доведе що оплатив проїзд?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні