На Полтавщині збоченець змушував зніматися в порно дитину

0
3
На Полтавщині збоченець змушував зніматися в порно дитину
На Полтавщині 33-річний чоловік організував в своєму будинку порностудію та примушував до «співпраці» неповнолітню односельчанку.

Протягом кількох місяців він поширював знімки в інтернеті. За цей злочин він відправиться у в'язницю як мінімум на п'ять років, повідомляють «Факти».

«Фотографії 15-річної односельчанки чоловік відправляв своїм друзям через інтернет, - розповів начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіціі в Полтавській області Юрій Сулаєв. - Це тривало півроку, поки розмови про це не дійшли до родичів дівчини. Вони звернулися із заявою в поліцію».

В ході перевірки було встановлено не тільки факт виготовлення порнопродукції за участю неповнолітньої, а й те, що фотограф змушував її зніматися в оголеному вигляді і непристойних позах шляхом шантажу.

Затриманий повністю усвідомлював свої дії. Свою вину визнав, розкаюється і дає правдиві свідчення. Матеріали кримінальної справи щодо заповзятливого фотографа передані в суд. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні