До Луцької ОТГ можуть приєднати усі навколишні ОТГ

1
-3
До Луцької ОТГ можуть приєднати усі навколишні ОТГ
До Луцької ОТГ хочуть приєднати усі навколишні територіальні громади.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

29 жовтня відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівнів Волинської області.

Під час засідання були опрацьовані та заслухані пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану та формування територій громад області, які надійшли від Мінрегіону України та народних депутатів, обраних від Волинської області.

Відповідно до запропонованих змін, Луцька ОТГ значно розшириться.

Пропонується, до Луцької об’єднаної територіальної громади ввести Жидичинську ОТГ Ківерцівського району, Липинську ОТГ (без Дернівської сільської ради), Підгайцівську ОТГ (з Хорлупівською сільською радою), Княгининівську ОТГ, Боратинську ОТГ, Гіркополонківську ОТГ, Заборольську ОТГ Луцького району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОТО ЗАЖИВЕМО!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні