На Волині підлітки замовчали інформацію про ДТП, в якій серйозно постраждав їхній товариш

0
-2
На Волині підлітки замовчали інформацію про ДТП, в якій серйозно постраждав їхній товариш
За фактом ДТП у Камінь-Каширському районі поліція розпочала кримінальне провадження. Підлітки приховали інформацію про ДТП, в якій травмувався їхній приятель. Четверо хлопців свідомо замовчували про те, що сталося, аби уникнути відповідальності.

Про це повідомили на сторінці Камінь-Каширського відділу поліції у фейсбуці.

3 листопада до Камінь-Каширського ВП надійшло повідомлення, що поблизу села Гута-Камінська четверо хлопців із села Полиці, котрі поверталися додому, на узбіччі дороги знайшли 19-річного хлопця без свідомості. Підлітки відразу викликали «швидку».

Медики доставила потерпілого до реанімаційного відділення Камінь-Каширської ЦРЛ, звідки в подальшому його доправили до Луцька.

При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що близько 3:30 години ночі 19-річний житель села Воєгоща, рухаючись по автошляху на мотоциклі, не впорався з керуванням та впав на узбіччя, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, внутрішньо-мозкову гематому.

В подальшому вдалося з’ясувати, що особи, котрі його знайшли, виявилися його друзями, з якими він вживав спиртні напої.

З метою уникнення відповідальності юнаки (двоє з них неповнолітні) заховали мотоцикл потерпілого неподалік місця події та свідомо замовчували інформацію про те, що трапилася дорожньо-транспортна пригода. Транспортний засіб було знайдено та доставлено до Камінь-Каширського відділу поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З підлітками, які приховували факт ДТП проведено профілактичну роботу, а також двох із них, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння).

Правоохоронці звертаються до батьків: бути ближче до своїх дітей, цікавития де вони перебувають, з ким спілкуються, як проводять свій час, звертати увагу, в якому стані приходять додому.

"Контроль з боку дорослих допоможе уникнути необдуманих вчинків", – наголошують поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні