--> У Луцьку може «вирости» декілька 10-поверхівок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку може «вирости» декілька 10-поверхівок

0
-2
У Луцьку може «вирости» декілька 10-поверхівок
У Луцьку на вулиці Рівненській хочуть побудувати декілька 10-поверхових будинків.

Про це йшлося у середу, 6 листопада, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, на розгляд членів виконкому ще раз винесли проєкт рішення про коригування детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській.

За словами начальника управління містобудування та архітектури Ваніаміна Туза, на вулиці Рівненській хочуть добудувати декілька житлових десятиповерхових будинків (три квартали).

Треба сказати, що 27.08.2018 ця містобудівна документація розглядалася на засіданні архітектурно-містобудівної ради. На сесії 31.10.2018 міська рада ухвалила рішення «Про погодження коригування проєкту детального плану території житлового кварталу вулиці Рівненської у місті Луцьку».

У подальшому рішенням виконавчого комітету міської ради від 07.11.2018 затверджено коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській. Проте рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 20.06.2019 (справа №140/309/19) вказане рішення визнано нечинним.

Після внесення змін в містобудівну документацію та проходження стратегічної екологічної оцінки (СЕО) з врахуванням пропозицій управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА, проєкт рішення «Коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку» повторно виноситься на розгляд виконавчого комітету Луцької міської ради.

Сьогодні члени виконкому підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні