--> Волинянин жорстоко побив дружину, яка тримала на руках маленьку дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин жорстоко побив дружину, яка тримала на руках маленьку дитину

0
1
Волинянин жорстоко побив дружину, яка тримала на руках маленьку дитину
П’яний уродженець Ковеля під час сімейної сварки, шматком бляхи умисно наніс удар по шиї цивільній дружині, в якої на руках перебувала малолітня дитина.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - повідомляє ІА "Конкурент".

Опісля цього жінка відштовхнула кривдника та побігла з дитиною в сторону квітника. Він же її наздогнав, штовхнув у квітник і продовжив лупцювати бляхою по спині та голові. Цими діями заподіяв тілесні ушкодження, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

У ході судового розгляду обвинувачений визнав свою винуватість у скоєнні кримінального правопорушення та розкаявся.

А жінка зауважила, що кривдник пояснив, що конфлікт стався через його ревнощі. Також вона наполягла на призначенні покарання обвинуваченому відповідно до закону і на відшкодуванні моральної та матеріальної шкоди в повному обсязі.

У результаті суд ухвалив визнати волинянина винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), та призначити йому покарання у виді громадських робіт на строк 240 годин.

Та стягнути з обвинуваченого на користь потерпілої матеріальну шкоду в розмірі 3593,57 грн та моральну шкоду в розмірі 3 тис грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні