Медики пояснили, чим небезпечна мода на голі щиколотки

0
7
Медики пояснили, чим небезпечна мода на голі щиколотки
На сьогоднішній день в моді закочені або укорочені штани. Однак носіння їх у холодну пору року може стати причиною розвитку серйозних захворювань, відзначають лікарі.

Перш за все, організм переохолоджується, пише Вона.

До того ж голі щиколотки в мороз можуть стати причиною проблем з гомілковостопним суглобом, виникнуть запальні процеси, а це прямий шлях до артрозу.

Медики постійно твердять, що ноги повинні бути у теплі. Ходіння з голими щиколотками взимку може призвести до порушення кровообігу лімфовідтоку в ногах.

Якщо лімфовідтік порушений, то, звичайно, у нас дуже страждає імунітет. Порушення мікроциркуляції – раз, порушення імунної системи − два, переохолодження в чистому вигляді – три, відзначають експерти.

Мода на укорочені штани – європейський тренд. Однак у нашій країні зовсім інші кліматичні умови, яким такий одяг просто не підходить.

У будь-якому випадку, носіння коротких штанів взимку призведе до локального переохолодження, а це прямий шлях до простудних захворювань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні