--> Усі дані власників будуть захищені, – Луцькрада про електронний квиток | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Усі дані власників будуть захищені, – Луцькрада про електронний квиток

2
-4
Усі дані власників будуть захищені, – Луцькрада про електронний квиток
У мерії Луцька запевняють, що особисті дані власників електронних квитків будуть надійно захищені.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе про впровадження електронної системи оплати у траспорті Луцька.

Допис подаємо без змін:

У соціальних мережах окремі активісти порушують питання щодо збору та захисту персональних даних, які необхідні для отримання електронного квитка учнями загальноосвітніх навчальних закладів та пільгових категорій громадян.

Повідомляємо, що неодноразово проводилися наради за участю представників Луцької міської ради, ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ”, Управління Служби безпеки України у Волинській області та Управління Держспецзв'язку у Волинській області щодо виконання Закону України “Про захист персональних даних” при запровадженні електронного квитка.

Представники ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” надали усі необхідні документи щодо сертифікації обладнання, захисту мереж, зберігання інформації тощо. Тому всі особисті дані представників пільгової категорії громадян, учнів закладів загальної середньої освіти та їх батьків будуть надійно захищені у відповідності до вимог чинного законодавства.

Інформуємо, що з даних, зазначених у заявах батьків, до бази даних автоматизованої системи обліку та оплати проїзду вноситимуться лише прізвище, ім’я, по батькові дитини, назва населеного пункту (без вулиці, будинку), вид та тип електронного квитка, центр видачі, дата видачі, мобільний телефон, електронна пошта, серія та номер документу-посвідчення, що надає право на пільговий проїзд. Внесені дані не підлягають розповсюдженню, копіюванню, експорту з системи, навіть оператор карткового центру не матиме доступу до інших дій, окрім внесення вищевказаних даних.

Заповнені заяви у картковому центрі не зберігатимуться, а передаватимуться у міську раду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь яку систему можна зломити,було б бажання ,і їхні запевнення лише порожній звук.Має бути відповідальність за витік інформації.
Відповісти
А як субсидію оформляють люди, то чомусь таких питань не виникає. Чи навіть в супермаркеті картку постійного клієнта оформляєте, прізвище ім'я та по батькові і номер телефону, і підпис про згоду на обробку - не виникає сумнівів. А буває і ширші анкети і про склад сім'ї і наявність авто, як звати членів сім'ї....
А як нормальні речі робить місто, то треба шуму підняти, " А Баба Яга проти". Чим погано що до бюджету міста будуть прозорі податки надходити ( до слова, усі хочуть щоб дороги, двори, освітлення були зроблені)
Так ніхто не міг облікувати ні пільговиків ні простих пасажирів. І кричали перевізники 5грн мало давай 6.....
Тоді всі проти були крім перевізників. Але мовчки заходили в транспорт і діставали 6 грн.
Шум в фейсбуках і ажіотаж це не спричиняло.
А тут комусь вигідна ця паніка!
Я думаю, що той хто боїться давати дані - має що приховувати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні