Як волинський чорнобилець святкував 60-річний ювілей. ФОТО

0
-4
Як волинський чорнобилець святкував 60-річний ювілей. ФОТО
Днями відсвяткував ювілей – 60 років – волинянин, житель села Тарасове Луцького району, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, член правління Луцької районної добровільної благодійної організації "Спілка Чорнобиль" Валентин Мельник .

Вітали ювіляра рідні, друзі, побратими по Чорнобильському русі. На святкування круглої дати до Валентина Остаповича завітав з вітаннями ансамбль "Чачка". Гості піснею і танцем віншували іменинника, зичили добра, здоров’я і усього найліпшого.

За автивну участь у Чорнобильському русі та з нагоди 60-річчя від дня народження Валентин Остапович отримав від голови Луцької районної ради В. Приходька подяку.

А за активу громадську позицію, гуманність, мужність, участь в Чорнобильському русі та з нагоди 60-річчя від дня народження подяку ювіляру вручив голова "Спілки Чорнобиль" Федір Рузак (на фото).

ФОТО Володимира ЛУК’ЯНЧУКА.

Голова
Голова
Ювіляра вітає ансамбль «Чачка»
Ювіляра вітає ансамбль «Чачка»



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні