У Луцьку підліток грабував жінок

0
-2
У Луцьку підліток грабував жінок
У Луцьку спіймали 16-річного хлопця, який грабував жінок.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Зловмисник у серпні цього року на вулиці Ківерцівській у Луцьку пограбував 56-річну жительку райцентру Ківерці. Грабіжник зірвав із шиї потерпілої золотий ланцюжок, вартістю 2 тис. грн.

Оперативники Луцького відділу поліції встановили, що пограбування скоїв 16-річний житель обласного центру.

Окрім цього, встановили причетність зловмисника до пограбування 42-річної жительки Луцького району, що мало місце на початку вересня по проспекті Волі. Хлопець зірвав з жінки золотий ланцюжок вартістю понад 2 тис. грн.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили неповнолітньому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Мова йде про грабіж, вчинений повторно. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні