Лучани можуть вплинути на розподіл бюджету через термінали самообслуговування ПриватБанку*

0
7
Лучани можуть вплинути на розподіл бюджету через термінали самообслуговування ПриватБанку*
46 проектів на суму 3 мільйони гривень чекають підтримки лучан.

Наразі триває голосування за проєкти бюджету участі, які подали активні жителі міста. А щоб “Громадський бюджет Луцька” змогли підтримати більше містян, ПриватБанк відкрив додатковий канал для голосування - в усіх терміналах самообслуговування банку.

Проголосувати у ТСО ПриватБанку можуть жителі Луцька, яким виповнилось 16 років. Для можливості голосування необхідно пройти ідентифікацію у терміналі самообслуговування за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або мобільного номера телефона, на основній сторінці меню скористатись кнопкою участі та зробити власний вибір у переліку, що з’явиться на екрані терміналу.

Ті проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані в наступному році. Проте перелік проєктів-переможців стане відомим одразу після завершення терміну голосування - вже 11 листопада.

Зауважимо, Луцьк - не єдине місто в Україні, де реалізована можливість голосування за громадський бюджет у терміналах самообслуговування ПриватБанку.

Загалом до сервісу підключено понад 70 міст та об’єднаних територіальних громад із різних куточків України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні