У Росії вбили вагітну жінку та підпалили її квартиру

1
4
У Росії вбили вагітну жінку та підпалили її квартиру
У російському місті Нижній Новгород затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві вагітної жінки і підпалі її квартири.

Про це повідомили у прес-службі Слідчого управління Слідчого комітету РФ по Нижегородській області, передає УНН.

"2 листопада 2019 року в денний час після гасіння пожежі в квартирі будинку по вул. Архангельської Канавинского району м. Н.Новгорода співробітниками МНС виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство).

Повідомляється, що правоохоронці у той же день встановили і затримали двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вбивства. Ними, за даними СК РФ, виявилися 19-річний і 27-річний знайомі загиблої.

"За версією слідства, 2 листопада 2019 року в ранковий час нетверезі підозрювані знаходилися у квартирі потерпілої. Посварившись з нею на побутовому ґрунті, вони завдали господині множинні удари ножем по тілу, після чого викрали належні їй прикраси. З метою приховування скоєного злочину, вони підпалили квартиру і зникли з місця злочину. При цьому, обидва зловмисники знали про те, що жінка перебувала у стані вагітності", - повідомили у СК РФ.

Кримінально справу перекваліфіковано слідчим СК на п.п. "г, ж, з" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство жінки, яка завідомо для винного перебуває у стані вагітності, групою осіб, з корисливих мотивів).

Санкція даної статті, як зазначено, передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
високодуховноскрєпний сруській мір!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні