--> Лучанка видала збірку поезій про життя. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка видала збірку поезій про життя. ФОТО

0
8
Лучанка видала збірку поезій про життя. ФОТО
У неділю, 3 листопада, у Луцьку презентувала книжку лучанка Людмила Мартинова. Презентація збірки поезій Мелодія життя" відбулась у бібліотеці №5 Луцької міської спеціалізованої центральної бібліотечної системи.

Людмила Мартинова народилася на Житомирщині. Закінчила Житомирський педагогічний інститут імені Івана Франка. У 1979 році переїхала до Луцька. Працювала в Луцькому ПТУ №2, дитсадку №47, вчителем російської та зарубіжної літератури в СШ №24, журналістом на кіностудії "Тоніс".

Працювала на громадських засадах в партійному осередку Чорнобильської організації.

Учасник літературної студії "Без меж" та літературно-мистецької студії "Зорі над Стиром". Друкувались в альманахах "Зорі над Стиром" і "Танго безмежжя".

Збірка поезій "Мелодія життя" вийшла у світ в жовтні. Презентація відбулась 3 листопада.

"У кожної людини є своя мелодія – мелодія життя. В однієї людини вона весела, радісна і співає, як жайвір в небі, шумить, як перший весняний дощ. А в іншої – сумна, плаче та тужить, ніби скрипка, рве душу навпіл, то відривається і летить, летить, в самісіньке синє небо.

Там і зустрічаються дві мелодії – весела та сумна і повертаються разом до людини, щоб іти поруч з нею по життю, в радості чи горі", – йдеться у передмові книги.

Привітали з дебютом лучанку голова "Спілки Чорнобиль" Федір Рузак та завідуюча бібліотеки №5 Людмила Столярова.


ФОТО Володимира ЛУК’ЯНЧУКА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні