У Луцьку встановлюють термінали для купівлі електронного квитка. ВІДЕО

6
1
У Луцьку встановлюють термінали для купівлі електронного квитка. ВІДЕО
У Луцьку почали встановлювати термінали для продажу разових електронних квитків і карток для проїзду в транспорті.

Першими їх під’єднують у приміщенні компанії «Сіті кард», йдеться у сюжеті Суспільного.

Інженер Костянтин Брагуца розповідає: апарати виконуватимуть декілька функцій.

«Можна купити картку, можна поповнити баланс цієї картки чи купити квиток для разової поїздки. Ви платите за картку 35 гривень, якщо платите більше, гроші йдуть на баланс», - зауважив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку завершують встановлювати валідатори в тролейбусах

Один із терміналів працює у тестовому режимі. З його допомогою формують електронну чергу пільговиків, які отримують картки для проїзду. Скористалася терміналом пенсіонерка Світлана Савицька.

«Звичайно, зручно, кожен має номер, не буде ажіотажу, кожен отримуватиме картку згідно з номером в черзі», - каже жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Електронний квиток: як їздитимуть у Луцьку пільговики з ОТГ та учасники АТО

«Другий раз прийшов, перший раз не хотів чекати, бо багато людей було. Кажуть, що в суботу менше, то я прийшов сьогодні взяти картку. Бо ж кажуть: не буде талона - не будеш їздити», -говорить пенсіонер Микола Ващук.

Загалом у Луцьку встановлять чотири десятки терміналів, розповів директор компанії Садік Яхші. Каже: розташують їх у найбільш людних місцях міста.

«Вони будуть в приміщенні нашої компанії, в торгових центрах, ЦНАПі, департаменті соцполітики. З наступного тижня, орієнтовно з середи вони працюватимуть», - каже директор.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі перевізники планують припинити роботу з 11 листопада: що кажуть лучани


Наразі адміністратори компанії Citycard оформили понад 10 тисяч карток для пільговиків, розповів Садік Яхші. Від 2 листопада картки для проїзду можуть купити усі охочі.

«Вже можна в нас купити звичайну картку і студентську. Просто підходите до нас, кажете, що ви хочете придбати картку, не потрібно стояти в черзі. Ви підходите до нас, кажете: «я хочу купити», ми вам вибиваємо чек і видаємо картку. А потім її можна поповнити через термінал», - говорить представниця компанії Марія Тетюрко.

Запровадити електронний квиток у Луцьку планують із 11 листопада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Додаток для смартфонів і розрахунок банківськими картками коли запрацює?! Це в першу чергу мало б працювати і мало бути налаштоване!!!
Відповісти
Навіщо брехню писати. Щойно був і в департаменті соцзабезпечення і в ЦНАПі і у Сіті Кард - термінали підключені але не заправлені картками. Працівники цих закладів повідомили що приходьте за неперсоніфікованими картками через 2 дні. Лише час даремно потратив через вашу інфо.
Відповісти
Жоден термінал ні у ЦНАП ні в СІТІ КАРД ні в Департаменті соцзабез сьогодні неперсоніфікованих карток не видають. Працівниці обіцяли на середу. Не поширення брехню щойно потратив годину за цими картками завдяки вашій інформації.
Відповісти
Не розумію чому не можна здійснити платіж за проїзд просто сториставшись банківською карткою з підримкою безконтактноїоплати... звільнитись від купівлі якихось незрозумілих і зайвих карток.. влюдей на руках є редитки та соціальні картки чому просто не здійснювати платежі на пряму?
Відповісти
Згідний 100%
Відповісти
МОЛОДЦІ!!! Це шлях до цивілізації! Через місяць всім буде соромно згадати оте "передайте з проїзд", "а ви мені здачу не передали" і т.п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні