--> Як волиняни відзначили Свято Подяки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як волиняни відзначили Свято Подяки. ФОТО

0
1
Як волиняни відзначили Свято Подяки. ФОТО
Свято Подяки, ініціаторами якого виступила Церква адвентистів сьомого дня, відбулося у Палаці культури міста.

Перша частина Свята Подяки розпочалася на Театральному майдані Луцька, де виступали духові оркестри. Також тут можна було покуштувати та придбати вироби з меду, продукти здорового харчування, - пише ІА "Волинські новини".

Концертна програма Всеобласного Свята Подяки проходила у Палаці культури міста. Захід розпочався з молитви «Отче наш», яку виконав хор Луцької громади Церкви християн адвентистів сьомого дня.

Після цього на сцену виходили пастори релігійних громад районів Волинської області. Вони дякували Богу за хліб на столі, осінні дари, воду, бажали здоров'я, злагоди та миру. В руках вони тримали символічні букети, які залишали на сцені, поряд із прикрашеним осіннім листям та калиною написом «ДЯКУЄМО».

Між щирими словами подяки, зі сцени лунала чудова музика, яку виконували солісти та такі колективи, як «Небесні нотки», «Ковчег», «NotaHeaven», «ETERNITY» та інші.

До глядачів звернувся заступник керівника Церкви адвентистів сьомого дня з питань суспільних зв'язків та релігійної свободи, член секретаріату Всеукраїнської ради церков і релігійних об'єднань Максим Крупський. Він передав щире вітання зі Святом Подяки від керівника Церкви Станіслава Носова.

Серед почесних гостей свята був присутній і секретар Луцької міської ради, тимчасовий виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт, який почав свій виступ зі слова: «Дякую». Він подякував Богу за можливість бути тут і насолоджуватися музикою. Також Григорій Пустовіт подякував присутнім, організаторам та артистам, які подарували прекрасне свято, а також усім, хто своїми молитвами робить наші душі затишнішими.

Небайдужі могли зробити благодійний внесок. Організатори подякували тим, хто долучився до акції та оголосили, що зібрані кошти (більше 8 тисяч гривень) підуть на облаштування навчального закладу при церкві.

Завершився концерт Молитвою Благословення. Усі присутні в залі пастори піднялися на сцену для того, щоб спільно звернутися Бога. Разом із глядачами, вони просили миру, злагоди, достатку для кожної родини та України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні