На Волині судять водія, який п’яним за кермом збив на смерть велосипедиста

0
3
На Волині судять водія, який п’яним за кермом збив на смерть велосипедиста
У Рожищенському районному суді Волині розглядають справу уродженця Луцька Віталія Савицького, який за кермом буса в райцентрі збив на смерть 64-річного велосипедиста.

Про це повідомляє «Район.Рожище».

Нагадаємо, у центрі Рожища 8 вересня біля магазину «Люкс» близько 18:35 водій білого мікроавтобуса марки «Mercedes» наїхав на велосипедиста. Чоловік 1955 року народження від отриманих травм помер у лікарні.

Як розповів начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції, підполковник поліції Олександр Басалик, винуватець ДТП – неодноразово судимий уродженець міста Луцьк Віталій Володимирович Савицький. Експертиза виявила у його крові 1,16 проміле алкоголю. Нещодавно його звільнили з місць позбавлення волі умовно-достроково.

За інформацією поліцейських, чоловік раніше проживав на вулиці Івана Франка з місцевою мешканкою, згодом став квартирантом одного з рожищан та влаштувався на роботу у місті Рожище.

Засідання у справі відбулось у Рожищенському районному суді 30 жовтня.

Обвинувачений Віталій Савицький звернувся із заявою про відвід судді Івана Сіліча, мовляв, той є зацікавленою особою у кримінальному провадженні. Прокурор вважає, що підстав для відводу судді Івана Сіліча немає, адже у маленькому місті, як Рожище, майже всі знають один одного. Родичі загиблого також проти відводу судді.

Луцький міськрайонний суд Волинської області заяву Віталія Савицького про відвід судді Івана Сіліча не погодив. Засідання Луцького міськрайонного суду відбувалась 31 жовтня. Про це «Район.Рожище» повідомив син загиблого Андрій Волик.

Згідно з рішенням Луцького міськрайонного суду, головуватиме у справі й надалі суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч.

1 листопада він подовжив обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів.

Наступне засідання призначили на 14:00 7 листопада.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні