У Києві одразу шість автомобілів потрапили в аварію

0
3
У Києві одразу шість автомобілів потрапили в аварію
У Києві сталася аварія за участі шести автомобілів.

Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу пресслужби Управління патрульної поліції міста Києва Роман Мартинюк.

З його слів, до патрульної поліції надійшла інформація про ДТП за участю двох автомобілів Mercedes-Benz без потерпілих.

Коли водії вийшли та викликали патрульних, між ними виникла суперечка, чи будуть вони складати європротокол.

"Водії самі вирішували цю ситуацію до виклику патрульної поліції. У цей час відбулося ще ДТП. Зараз ми з’ясовуємо, як воно саме було. Чи автомобілі поблизу зіткнулися, чи в’їхали в саме ці автомобілі. Але, ще чотири автомобілі отримали технічні пошкодження. Це зі слів водіїв транспортних засобів. Тому що, коли патрульні прибули на місце події, вони не виявили на місці події деяких водіїв. До приїзду патрульних вони покинули місце події. Всього шість автомобілів (потрапили у ДТП - ред.), за попередньою інформацією", - прокоментував Мартинюк.

Він також уточнив, що серед шести автомобілів були два Mercedes-Benz, BMW, два Renault, Volkswagen.

"За нашою інформацією, як мінімум один з водіїв отримав тілесні ушкодження. Його забрали на огляд. Можливо, після огляду буде перекваліфікація", - додав Мартинюк.

Також він зазначив, що тих водіїв, які залишились на місці події, – освідували. У них стану алкогольного сп’яніння, за його словами, не виявили. А щодо стану тих водіїв, які покинули місце події, – інформації немає.

"Наразі пошуком водіїв займається відділ розшуку і опрацювання матеріалів ДТП, який займається, у тому числі розшуком автомобілів, які покинули місце події. У цьому випадку – водіїв", - розповів Мартинюк.

Додамо, що у Головному управлінні Нацполіції Києва УНН повідомили, що ситуацію вони зафіксували, але не відкривали кримінальне провадження, оскільки у потерпілих незначні тілесні ушкодження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні